2011. május 5., csütörtök

Tron: Örökség (Tron: Legacy)

UNALMAS...UNALMAS...UNALMAS...UNALMAS...UNALMAS...
Röviden-tömören ennyi. Benne van a lényeg. Nagyot csalódtam!
Az 1982-ben készült első rész folytatása (ami akkor is bukás volt), lehet nem kellett volna. Azt ugyan nem hiszem, hogy ez a rész is bukás, de a netes vélemények is kb egyetértenek velem. Még szerencse, hogy nem néztük meg moziban, pedig csábító volt a 3D-s verzió. Biztos úgy élvezhetőbbek lettek volna az akciójelenetek, de nem ért volna annyit az egész.
Sam Flynn nyomozni kezd eltűnt apja után, amikor üzenet érkezik egy évek óta megszűnt telefonvonalról. Régi irodájában talál egy titkos ajtót, és egy átjárón át bejut a Rácsra, ami egy virtuális tér. Ebben a világban egy gonosszá vált klónprogramja uralkodik, és célja hogy átjusson a valóságba. Sam megtalálja apját, és megpróbálnak kijutni.
Valahogy olyan fordított Mátrix jellegű dolognak találtam, de persze sehol sincs ahhoz képest, semmilyen szempontból. A látványos jelentek ellenére nem izgalmas, sablonos, sekélyes, unalmas... A hozzáértők még a grafikai részét is nagyon lehúzták. Ezt jobban át kellett volna gondolni kedves Walt Disney, 3D ide vagy oda!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése