2011. május 6., péntek

Sejtcserés támadás (The Switch)

A címe alapján vártam a szokásos kis semmilyen, vicces-megható Jennifer Aniston-os vígjátékot. Hát nem egészen mondanám vígjátéknak, bár volt benne pár poén.
J.A. szingli, és már benne van a korban, ami a gyerekvállalást illeti. Elhatározza, hogy donorral oldja meg a kérdést. Legjobb barátja (örök csak barát) ellenzi a tervét, és a "megtermékenyítő bulin" alkoholmámorban kiönti véletlenül a spermát. Hirtelen ötlettől vezérelve pótolja a dolgot, és másnapra mindez feledésbe merül. J. teherbe esik, majd 7 évre vidékre költözik. Miután visszajön újra elkezdenek találkozni, és a kisfia nagyon hasonlít valakire. Persze kiderülnek a dolgok, és garantált a happy end.
Ebből a sztoriból valóban lehetett volna csinálni egy igazi vígjátékot, benne rejlik a lehetőség, ez mégis inkább szánalmasan, reménytelenül megható lett, de azért nem nevezném egy erős alkotásnak. Az apa-fiú jelentek tetszettek a legjobban, ami nálam nagy szó, de azok tényleg jópofák. Amúgy meg egynek elment, tetszett is, meg nem is, nem tudnám meghatározni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése